Ofte stillede spørgsmål og svar

Før køb

Støtos.dk sender med brev via Postnord til hele Danmark. Brevet leveres inden for 5-7 hverdage og bliver afleveret i din postkasse.

Ja! Når du har valgt antal pakker Til og Fra-julekort, og du ønsker at betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikker server.
 Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret via Quickpay.

Hvis du har modtaget et link fra et netværk ( en klasse, klub eller forening), som du har klikket på, burde der allerede være udfyldt en netværkskode i feltet på bestillingssiden. Ellers skal du blot indtaste den kode, du har modtaget, og den vil automatisk vise, hvem du støtter. Hvis ikke du indtaster en kode, går hele beløbet til Danske Hospitalsklovne.  

Visa/Danmark
Visa Electron
MasterCard
MobilPay

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte info@stoetos.dk. Skriv Spørgsmål DHK i emnet. 

 Vi bestræber os på at svare alle e-mails indenfor 24 timer. 

Støtos.dk er Danske Hospitalsklovnes samarbejdspartner, som står for salg, håndtering og forsendelse af Til og Fra-julekortene.

Efter køb

Nej. Stoetos.dk formidler og håndtere udelukkende salget af Til og Fra-julekort med skrabelod mellem købere og Danske Hospitalsklovne. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler” er køb af landslotterier ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Når din ordre er modtaget og godkendt, vil du modtage en bekræftelse på mail. Husk at tjekke din spammail, da bekræftelsen godt kan ende der.

Når din ordre modtaget og godkendt, vil du modtage en bekræftelse pr. mail. Husk at tjekke din spammail, da bekræftelsen godt kan ende der.

Når du placerer din ordre, vil dit betalingskort blive autoriseret, og du vil derefter modtage en mail med bekræftelse på, at ordren er gennemført. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen bliver afsendt. Hvis din betaling ikke skulle blive gennemført, vil du kunne se det med det samme på bestillingssiden.

Hvis din ordre mod forventning ikke skulle være kommet frem indenfor 7 hverdage, må du endelig kontakte info@stoetos.dk.